Minusta

Olen 36-vuotias henkilöstöhallinnon asiantuntija, äiti ja uusperheaikuinen. Perheeseeni kuuluu puolisoni sekä yläkoulu-, alakoulu- ja päiväkoti-ikäiset lapset – oma ja bonukset. 

Juuriltani ole tamperelainen. Hyvinkäälle päädyin vuonna 2017 rakkauden myötä. Välissä kotiosoitteeni on löytynyt niin Helsingistä, Lontoosta kuin Kanadastakin. Elämäni keskiössä on perhe, johon kuuluu puolisoni, hänen kaksi peruskouluikäistä lastaan sekä yhteinen päiväkoti-ikäinen lapsemme. 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta (nykyisestä Aalto-yliopistosta). Aloitin työurani verotuksen asiantuntijana Lontoossa. Sittemmin olen syventynyt palkkaukseen, palkitsemiseen ja suorituksen johtamiseen sekä henkilöstöhallinnon järjestelmiin ja prosesseihin. Olen työskennellyt mm. konsulttina, OP Ryhmässä, Paulig-konsernissa sekä viimeisimpänä Cargotec-konserniin kuuluvassa MacGregorissa.   

Vapaa-aikana olen innokas harrasteliikkuja, jonka mieli ja keho lepäävät jääkiekko- ja ringettekaukaloissa. Olen henkeen ja vereen tiimipelaaja, jolle joukkue on tärkeä voimavara. Kuljetus ja kannustus kuuluvat myös vahvasti vapaa-ajan ohjelmaan, sillä koko perhe jakaa yhteisen intohimon jääurheiluun. 

Politiikassa olen vasta-alkaja. Koen paloa vaikuttamiseen ja ajattelen, että osallistuminen paikallisen yhteisön kehittämiseen on positiivinen velvollisuus, jos sellaiseen on mahdollisuuksia ja resursseja. 

Uskon vilpittömästi, että innostukseni, hyvä omaksumis- ja oppimiskykyni, analyyttisyyteni, leipätyöni yritysmaailmassa, viestintä- ja vaikuttamistaitoni sekä diplomaattisuuteni ovat taustaa ja ominaisuuksia, joilla valtuustotyötä on mahdollista tehdä menestyksekkäästi.